Menú
Què és Bio?
L’agricultura ecològica és quelcom més que el conreu de la terra sense química.
Es defineix com un sistema agrari que té per objectiu fonamental l’obtenció d’aliments de màxima qualitat nutritiva i sensorial respectant l’entorn, conservant la fertilitat de la terra i la diversitat genètica.
Mitjançant la utilització de recursos renovables sense fer servir productes químics de síntesi, aquesta agricultura procura un desenvolupament perdurable i manté sana la terra.
La rotació, l’associació de cultius, l’espai vital de la ramaderia, l’adob animal i vegetal i l’equilibri ecològic del camp són algunes de les pràctiques importants d’aquest sistema.
Segells Biològics
El logotip europeu identifica els aliments ecològics d'Europa.
Logotip del Govern alemany que identifica els productes ecològics certificats a Alemanya.
Segell del consell del Quebec (Canadà) que permet la venda de productes catalans en aquell país.
Segell que certifica els vins de producció ecològica de la Confederació Helvètica.
Segell que permet exportar els aliments ecològics catalans als Estats Units d'Amèrica.
Certificació que permet l'entrada de productes ecològics catalans a Suïssa.
Normativa per a l'exportació de productes ecològics al Japó.
La Soil és l'organisme més important de certificació a Anglaterra que identifica els aliments ecològics.
Certificació que permet l'exportació dels productes ecològics catalans al mercat suec.
Logotip de l'agència de l'agricultura ecològica francesa que identifica els productes ecològics en aquell país.
Contacte
Si es vol posar en contacte amb l'administrador d'aquesta pàgina pot enviar un correu electrònic a admin@bio.cat
On s'en pot Comprar?
A catalunya hi han mots llocs on es poden comprar productes biològics:
Províncies
Ciutats
Productes
Distribució