Menú

Què és Bio?

L’agricultura ecològica és quelcom més que el conreu de la terra sense química.

Es defineix com un sistema agrari que té per objectiu fonamental l’obtenció d’aliments de màxima qualitat nutritiva i sensorial respectant l’entorn, conservant la fertilitat de la terra i la diversitat genètica.

Mitjançant la utilització de recursos renovables sense fer servir productes químics de síntesi, aquesta agricultura procura un desenvolupament perdurable i manté sana la terra.

La rotació, l’associació de cultius, l’espai vital de la ramaderia, l’adob animal i vegetal i l’equilibri ecològic del camp són algunes de les pràctiques importants d’aquest sistema.

Segells Biològics

Certificacio Catalana

 

EU bio

El logotip europeu identifica els aliments ecològics d'Europa.

Bio

Logotip del Govern alemany que identifica els productes ecològics certificats a Alemanya.

cartv

Segell del consell del Quebec (Canadà) que permet la venda de productes catalans en aquell país.

delinat

Segell que certifica els vins de producció ecològica de la Confederació Helvètica.

USDA

Segell que permet exportar els aliments ecològics catalans als Estats Units d'Amèrica.

bio_suisse

Certificació que permet l'entrada de productes ecològics catalans a Suïssa.

JAS

Normativa per a l'exportació de productes ecològics al Japó.

SOIL

La Soil és l'organisme més important de certificació a Anglaterra que identifica els aliments ecològics.

KRAV

Certificació que permet l'exportació dels productes ecològics catalans al mercat suec.

AB

Logotip de l'agència de l'agricultura ecològica francesa que identifica els productes ecològics en aquell país.

Contacte

Si es vol posar en contacte amb l'administrador d'aquesta pàgina pot enviar un correu electrònic a admin@bio.cat

 

On s'en pot Comprar?

A catalunya hi han mots llocs on es poden comprar productes biològics:

Províncies

Ciutats

Productes

Distribució